Bransje / Kategori

Firma info
FENGSHUISKOLEN i Norge GREEN DRAGON
Reni Aleksandra Hagen
Ekebergveien 5 E, 0192 OSLO

Mob: 41 41 14 29

Epost: reni@bedreliv.no
Web


UtstillerFENGSHUISKOLEN i Norge GREEN DRAGON

Produkter - tilbud
Om - firmabeskrivelse
Kontakt

Om - firmabeskrivelse
- Kurs: dagskurs, ukeskurs
- Grunnutdannelse basert på helgesamlinger i halvannet til to år
- Konsultasjoner for private og bedrifter
- Personlig feng shui - kinesisk horoskop

Velkommen til skolen der du lærer autentisk feng shui, det vil si originalen, slik dette mektige faget opprinnelig ble praktisert.

Omgivelsene påvirker oss, på godt og vondt. Feng shui er en avansert metode for lesing og tyding av alle slags innflytelser i omgivelsene, ute som inne. Gjennom fordypelse i dette faget vil du kunne forstå og håndtere livet ditt på helt nye måter.

Yi Jing, eller I Ching, verdens eldste visdomstekst, som forteller alt om "forandringens natur", danner grunnlaget for den mangetusenårige læren som kalles "feng shui" (vind og vann). I Ching og feng shui gir deg innsikt og nye handlingsmuligheter på alle områder av livet.


Produkter - Tilbud
Bli feng shui-konsulent
Omfattende feng shui-utdannelse basert på helgesamlinger i løpet av halvannet til to år. Et dypt og meningsfylt studium som gir deg innsikt i verdens eldste ...
copyright 1997-2017 ALTERNATIVopplysningen DA -Les mer
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Bruk av automatiserte tjenester (Roboter, spidere, indeksering m.m.) for systematisk eller regelmessig gjennomgang er ikke tillatt. All kopiering og vidreformidling av innhold fra alternativ.no er ulovlig.