Om alternativmesse.no

Norges nettsted for alternativmesser - helsemesser - festivaler - utstillere


Alternativbransjen er i sterk vekst og den store interessen for alternativmesser er et bilde på dette. Siden den første messen ble arrangert i Oslo i 1993 med 4000 besøkende har det vært en stor utvikling.

Body Mind Spirit Festival i Lillestrøm er nå skandinavias største holistiske festival(tidl. Den Store Alternativmessen) og det arrangeres nå messer over hele landet av forskjellige bedrifter.

Med denne utviklingen følger også behovet for å finne fram til alle de forskjellige messene, de forskjellige utstillere, produktene, tjenestene osv.

Dette har Alternativopplysningen gjort noe med, ved å etablere nettstedet alternativmesse.no Her finner man oversikten på ett sted.

Messeoversikt
Utstillere

Alternativmesse.no fungerer som en alternativmesse på nett
- internettmesse
Det å reise og besøke en messe kan være en flott opplevelse, men dersom du ikke har anledning til det, kan du få en "messeopplevelse" på nett.

Bestille oppføring som utstiller

Alle kan vise sine produkter og tjenester, døgnet rundt - hele året. Her har alle mulighet til å være med enten du er aktiv som utstiller rundt om i landet eller ikke.

Statistikk
Alternativmesse.no har ca. 400.000 besøk i løpet av ett år.

Gratis nyhetsbrev
Motta gratis nyhetsbrev med de siste oppdateringer. Følg med på når nye messer legges til og når messeprogram er klare.
Klikk her for å motta gratis nyhetsbrev


Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål!Vennlig hilsen

Bertil Berg-Olsen
Alternativ Opplysningen

post@alternativmesse.no
tlf. 928 28 828


copyright 1997-2020 ALTERNATIVopplysningen DA -Les mer
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Bruk av automatiserte tjenester (Roboter, spidere, indeksering m.m.) for systematisk eller regelmessig gjennomgang er ikke tillatt. All kopiering og vidreformidling av innhold fra alternativ.no er ulovlig.